Všechny sbírky
Jak nahrávat dokumenty? Vyberte si ten nejlepší způsob
Nahrávání dokumentů: přes SingleCase Uploader
Nahrávání dokumentů: přes SingleCase Uploader

Nejlepší způsob, pokud chcete nahrávat do více spisů najednou nebo máte nestabilní internet

Michal Šuranský avatar
Autor: Michal Šuranský
Aktualizováno před více než týdnem

Singlecase Uploader slouží pro podporu nahrávání souborů či celých složek souborů přímo do SingleCase. Ideální je pokud potřebujete nahrávat najednou do více spisů nebo máte internet, který je nestabilní a občas vypadává. SingleCase Uploader totiž zabezpečuje synchronizaci dokumentů i při výpadku připojení k internetu.

  1. Kde SingleCase uploader najdete?

Jakmile otevřete ze SingleCase první dokument, vytvoří se vám na ploše počítače složka s názvem SingleCase Uploader. Pokud ho nemůžete najít, kontaktujte nás,

Uploader zrcadlí aktuální strukturu Klientů, Spisů a jejich podsložek, kterou máte v SingleCase. Přidáte-li nového Klienta, Spis nebo složku v SingleCase, přidá se i sem.

2. Jak dokumenty nebo složky nahrajete?

Standardním způsobem, jak jste na svém počítači zvyklí, přenášíte vybrané soubory a složky včetně podsložek.

A. Přenesením souborů

Otevřete si svou složku s dokumenty, vyberte soubory a přeneste je.

Po přenesení do příslušné Složky Projektu / Složky Spisu se soubory vloží do SingleCase na místo ("Klient"->"Projekt/Spis" ->"Složka"). Po této operaci zůstane složka SingleCase Uploader na ploše bez souborů.

B. Kopírováním do složky Uploaderu

Vyberte si soubory a nebo celou složku, kterou chcete přenést pod konkrétní Projekt/Spis. Více souborů můžete vybrat pomocí označení příslušného souboru při stisknuté klávese "ctrl" v případě WIN ("cmd" v případě iOS). Klávesovou zkratkou "ctrl+C" ("cmd+C") výběr zkopírujete. Poté do příslušného složky ("Klient"->"Projekt/Spis") pomocí klávesové zkratky "ctrl+V" ("cmd+V") vložíte.

C. Pomocí "Ulož jako", pokud pracujete ve Wordu

V případě, že pracujete na dokumentu ve Wordu, který jste neotvírali pomocí SingleCase, můžete přímo z Wordu uložit dokument do SingleCase pomocí Uploaderu. Ve Wordu vyberete příkaz "Ulož jako" a otevřete cestu k místu uložení do Projektu/Spisu "Plocha"->"Uploader"->"Klient"->"Projekt/Spis". Po uložení Word zavřete. Tento soubor můžete otevřít i přímo z přílohy vaší pošty.

Pozn.1:

Soubory je třeba nahrávat přímo Složky Projektů/Spisů, nikoliv přímo pod Složku klienta.

Pozn.:2:

Nahrávejte pouze soubory, které vaše instalace podporuje (standardně *.csv, *.jpg, *.jpeg, *.jpg2, *.jpg3, *.png, *.pgn2, *.pgn3, *.gif, *.pdf, *.doc, *.docx, *.docm, *.odt, *.odp, *.ods, *.ppt, *.pptx, *.rtf, *.txt,*.xls, *.xlsm, *.xlsx, ).

Dostali jste odpověď na svou otázku?