Všechny sbírky
Jak snadno začít se SingleCase?
Dokumenty
Nahrávání dokumentů. Bleskový přehled hlavních způsobů
Nahrávání dokumentů. Bleskový přehled hlavních způsobů

Jak si vybrat ideální způsob nahrávání pro to, co potřebujete

Lucie Tvaruzkova avatar
Autor: Lucie Tvaruzkova
Aktualizováno před více než týdnem

Existuje 5 základních možností, jak nahrát do SingleCase dokument, složku nebo celou komplexní stukturu dokumentů.

  1. Drag & drop z počítače neboli přetažení dokumentu na homepage konkrétního Spisu. Mezi uživateli nejoblíbenější způsob, pokud potřebujete z počítače do SingleCase rychle dostat dokumenty. Můžete si vybrat specifickou složku na Spisu, kam je potřebujete dostat, nebo je "dropnout" přímo do celkové stromové stuktury.

    Je nejlepší pro: Drag&drop zvládne dokumenty i složky o několika úrovních. Hodí se pro případy, kdy máte dokumenty na ploše, v průzkumníků nebo jste si je donesli na flešce. Pokud se takhle rozhodnete nahrávat stovky dokumentů, jen upozorňujeme, že to bude trochu trvat a doporučujeme zvážit možnost číslo 4.

  2. Přes obláček. Pokud jste přímo v aplikaci Singlecase na konkrétním spisu, můžete zde využít tlačítko "Obláček", který naleznete v horní části. Když na něj kliknete, otevře se vám okno s výběrem dokumentů uložených ve vašem počítači.

    Je nejlepší pro: Hodí se pro nahrávání jednotlivých dokumentů nebo jejich skupin, s celými složkami si ale neporadí.

  3. Přes SingleCase Uploader. Složka s tímhle názvem vznikla na ploše vašeho počítače při otevření prvního dokumentu (pokud ji nemůžete najít, kontaktuje naší zákaznickou podporu nebo váš IT helpdesk). Složka věrně zrcadlí aktuální strukturu Klientů a Spisů, které máte SingleCase.

    Pro každý spis vytvoří u vás na počítači prázdný šuplík. Vám pak stačí dokumenty, složky, složité dokumentové strukturu přetáhnout do tohoto šuplíku a ony samy doputují do SingleCase na správné místo.

    Je nejlepší pro: Pokud chcete souběžně nahrávat dokumenty do více spisů najednou. Pokud máte nestabilní internet, který občas vypadává.

  4. Z e-mailu pomocí drag & drop. E-mail můžete přetáhnout pomocí "drag & drop" na Poštu spisu. V tu chvíli se tam e-mail uloží i se svými přílohami, navíc jeho přílohy se ještě uloží do složky Dokumenty z pošty, které máte v dokumentovém úložišti každého Spisu. Nemusíte tedy přílohy ručně složitě přetahovat.

  5. Z e-mailu pomocí synchronizace SingleCase s vaším Outlookem. Pokud si propojíte Outlook a SingleCase pomocí návodu zde, bude se vám aktuální struktura Klientů a Spisů zrcadlit i ve vašem Outlooku. Pak stačí jen e-mail v Outlooku zkopírovat nebo přesunout do příslušného šuplíku a on sám doputuje na správné místo v SingleCase.

Dostali jste odpověď na svou otázku?