Všechny sbírky
Jak snadno začít se SingleCase?
Jak pracovat s e-maily
Čtyři možnosti, jak dostat e-mail rychle do SingleCase
Čtyři možnosti, jak dostat e-mail rychle do SingleCase

Jak mít klientské e-maily pod kontrolou

Lucie Tvaruzkova avatar
Autor: Lucie Tvaruzkova
Aktualizováno před více než týdnem

Stručně a jasně, jak na to:

  1. Přetáhněte e-mail do Pošty spisu. Funguje to stejně jako u přetahování dokumentů. E-mail se všemi přílohami se vám (a vašim kolegům) okamžitě ukáže v Poště spisu. Zároveň se přílohy v něm obsažené uloží do složky Dokumenty z pošty v dokumentovém úložišti daného spisu. Nemusíte je tedy ručně preparovat.

  2. Propojte si SingleCase s vaší e-mailovou schránkou. Pokud to uděláte, začnou se vám automaticky tvořit v e-mailové schránce šuplíky pro jednotlivé Spisy, které máte v SingleCase. Pak stačí e-mail přesunout nebo zkopírovat do příslušného šuplíku a on na pozadí doputuje do Pošty spisu v Singlecase.

  3. Chcete do SingleCase dostat jenom přílohy z e-mailu, ale bez doprovodné konverzace?

    Použijte SingleCase Uploader. V Outlooku přímo nad přílohou klikněte levým tlačítkem myši. Poté vyberete příkaz "Ulož to" a otevřete cestu k místu uložení do spisu "Plocha"->"Uploader"->"Klient"->"Spis".

  4. Potřebujete rovnou otevřít přílohu z e-mailu, začít na ní pracovat, a pak ji dostat do SingleCase?

    Otevřete přílohu ve Wordu, jak jste zvyklí. Přímo z Wordu můžete uložit dokument do SingleCase pomocí SingleCase Uploader. Ve Wordu vyberete příkaz "Ulož jako" a otevřete cestu k místu uložení do projektu/spisu "Plocha"->"Uploader"->"Klient"->"Spis"

Dostali jste odpověď na svou otázku?