Všechny sbírky
Jak snadno začít se SingleCase?
Propojení Microsoft účtu
Propojení SingleCase s účtem Microsoft 365 (prvotní nastavení pro administrátora)
Propojení SingleCase s účtem Microsoft 365 (prvotní nastavení pro administrátora)
Pavel Krkoška avatar
Autor: Pavel Krkoška
Aktualizováno před více než týdnem

SingleCase umožňuje využít pro přihlášení do aplikace vašeho účtu Microsoft 365 (dříve Office 365). Přinese vám to následující výhody:

  1. Přihlásíte se na jeden klik

  2. Nemusíte si pamatovat heslo do SingleCase (vůbec jej nebudete používat)

  3. Zabezpečení účtu pomocí vícefaktorové autentizace (2FA, MFA) a jiných nadstandardních autentizačních mechanismů, které si můžete nastavit na straně Microsoft účtu

Přihlášení přes Microsoft 365 musíte nejprve svým uživatelům povolit. Abyste to mohli udělat, musíte být správcem svého Microsoft365. Pokud jím nejste, požádejte jej, aby s vámi prošel úvodní nastavení.


Úvodní nastavení pro administrátora

1) V SingleCase běžte do Nastavení -> Integrace a v sekci Propojení s účtem Microsoft povolte přepínátko pro Přihlašování uživatelů přes účet Microsoft.

Tip: Nevidíte sekci Propojení s účtem Microsoft? Kontaktujte nás.

2) Budete rovnou přesměrováni na stránku Microsoftu, kde schválíte propojení. Jakmile to uděláte, budete vráceni do SingleCase - mělo by v něm nyní vypadat takto:

3) Volitelně můžete vynutit přihlášení účtem Microsoft - SingleCase pak okamžitě donutí všechny uživatele propojit si svůj účet a používat výhradně jej.

Doporučení: spusťte nejprve v režimu bez vynuceného přihlášení a rozešlete lidem návod k propojení. Poté, co si většina propojí, zapněte vynucené přihlášení.

Dostali jste odpověď na svou otázku?