Možnosti evidence práce v SingleCase

Rozcestník k vykazování.

Michal Šuranský avatar
Autor: Michal Šuranský
Aktualizováno před více než týdnem

SingleCase umí evidovat práci více způsoby: vložením pracovního výkazu, automatickým generováním při ukončené činnosti nebo pomocí mobilní aplikace.

1. Vložením pracovního výkazu (+)

Pracovní výkaz vložíte pomocí tlačítka (+), které je nahoře vedle vašeho jména. Toto tlačítko je přístupné po celou dobu, kdy pracujete v SingleCase.

Dostanete se tak na stránku Vytvoření výkazu. Ručně vyberete Spis/Aktivitu zadáním min. tří počátečních písmen. SingleCase automaticky vyhledá a nabídne vám všechny spisy a podspisy, jejichž název tak začíná. Vyberte, ke kterému spisu chcete práci vykázat. Podle stejného principu můžete práci vykázat přes Uživatele. Poté vyplníte čas a popis a uložíte. Aplikace ikonkou signalizuje, jaký jazyk použít při vyplnění popisu.

2. Vložením pracovního výkazu přes "Kolik vykazuji" (rozšířená funkcionalita)

Pokud myší najedete na Hlavní obrazovce do části Kolik vykazuji na Sloupec příslušného dne, zobrazí se vám tlačítko (+). Po kliknutí na toto tlačítko se vám otevře Pracovní výkaz, kde si vyberete Projekt, Datum je již předvyplněno a doplníte zbývající údaje.

3. Vložením pracovního příkazu přes "Přehled"

Otevřete si Mé výkazy přes "Moje jméno"-> Mé výkazy

A zde můžete přidávat pracovní výkazy (viz výše).

4. Automatickým napovídáním výkazů – přes barevné kolečko na horní liště

Vzhledem k tomu, že systém "ví", resp. zaznamenává, na jakých projektech/spisech pracujete, umí vám chytře napovídat. Připomene vám tak zaevidovat práci, kterou by bylo škoda nevykázat.

Odešlete-li e-mail klientovi, upravíte dokument, splníte úkol nebo jdete na jednání, systém vám nabídne rychlý výkaz na konkrétní projekt/spis a vyplní za Vás většinu údajů. Kliknutím na Barevný terčík otevřete již předvyplněný výkaz a stačí jen doplnit čas, aktivitu a popis a pak Uložit.

Další informace najdete Více o napovídání výkazů.

5. Časovátkem, které sami ovládáte

Jste-li v projektu/spisu, stačí kliknout na ikonku pro spuštění počítadla – aplikace začne ihned měřit čas. Po dokončení práce opět rychle zaevidujete, a máte výkazy z krku. Časovátko můžete kdykoli pozastavit nebo mezi nimi přepínat. Více o časovátku.

6. Z mobilní aplikace,

Můžete využít mobilní aplikaci. Aplikace je dostupná pro Android a iOS Tato podporuje kromě ručního vložení také časovátko. Více o mobilní aplikaci v nastavení.

Dostali jste odpověď na svou otázku?